Здравейте момчета. Имам Алфа Ромео 145 1.3 боксер 97 г. Преди 20 дни смених двигателя понеже старият даде фира. Сложих 1.6 боксер.Колата върви добре но на моменти придърпваше или губеше мощност, гаснеше като я запаля оборотите играят между 1100 и 500 и в един момент гасне. като стопли добре върви.. после по време на шофирането се чуват едни пукания от гърнето в определен момент и колата предърпва. Датох на късо температурния датчик на инжекцията и проблема с запалването отпадна но колата държеше 1100 оборота /тоест малко по високи/ но проблема с придърпването остана. Смених датчика с нов и сега пали трудно и отново придъпва.
Въпроса със смяната на двигателя мисля че няма отношение къп проблема понеже преди две години когато бях с 1.3 двигателя пак правеше тези номера. ДАЙТЕ СЪВЕТ! Благодаря ви Предварително!
Въпроса със смяната на двигателя мисля че няма отношение къп проблема понеже преди две години когато бях с 1.3 двигателя пак правеше тези номера. ДАЙТЕ СЪВЕТ! Благодаря ви Предварително!
Comment